ΚΑΛΑΘΙ
Το καλάθι είναι άδειο
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

MENU ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σχετικά με τα Wallies
Giant Peel & Stick Murals
Wall Play
Holiday Wallies
Cutouts
Big Murals
Murals
Self-Adhesive
Vinyl Wall Art
Dry Erase
Wall Accents
Vinyl Headboards
Chalk boards
Baby Wallies
Wall Candy
Vinyl Decals
Συλλεκτικά Σχέδια
Stencils
Art Brushes

NEWSLETTER
Δώστε email

Σχετικά με τα Wallies
 


                     

 

Ότι καλύτερο’ είναι αυτό που  ακούμε συνεχώς σχετικά με τα διακοσμητικά μοτίβα χαρτιού με κόλλα WALLIES. Είναι εύκολα στη χρήση και προσφέρονται σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Με αυτά τα χάρτινα διακοσμητικά μοτίβα με επικάλυψη βινιλίου μπορείτε με εξαιρετικό τρόπο να δημιουργήσετε πολύ ωραία αξεσουάρ και να διακοσμήσετε τους τοίχους μόνο με λίγο νερό χωρίς να χρειάζεται καλλιτεχνικό ταλέντο. Τοποθετήστε τα σε αμπαζούρ, ντουλάπια, κεραμικά πλακάκια, μεταλλικά καλάθια αχρήστων, κουτιά δώρων και φυσικά τοίχους.

Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Τα διακοσμητικά μοτίβα WALLIES είναι πιο εύκολα στη χρήση από τα ρολά ταπετσαρίας – χωρίς ανακατωσούρα, χωρίς μέτρημα και χωρίς κόψιμο!

Τα WALLIES είναι ευκολότερα από το σχέδιο με αχνάρι, και  μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε λίγα λεπτά!

Τα WALLIES θα βελτιώσουν και θα ομορφύνουν κάθε λεία, επίπεδη επιφάνεια και θα φαίνεται σαν να έχετε περάσει πολλές ώρες κούρασης ζωγραφίζοντας το έργο σας με το χέρι. Το μόνο όμως που πρέπει να κάνετε είναι να τα βρέξετε και να τα χρησιμοποιήσετε. Ένας σπόγγος ή μία χάρτινη πετσέτα είναι τα μόνα εργαλεία που χρειάζεστε.

Τα WALLIES είναι αφαιρούμενα. Για να τα αφαιρέσετε βρέξτε απλά τα διακοσμητικά μοτίβα πολύ καλά και τραβήξτε τα. Η κόλλα είναι υδατοδιαλυτή.

Κάθε πακέτο από διακοσμητικά μοτίβα WALLIES περιέχει 25 τεμάχια όπως αναγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο μέσα στο πακέτο μαζί με αφαιρούμενες κολλητικές κουκίδες για την προσωρινή τοποθέτηση των σχεδίων πριν τα βρέξετε και τα τοποθετήσετε.

Οι τοιχογραφίες WALLIES κατασκευάζονται από το ίδιο χαρτί με κόλλα και επικάλυψη βινιλίου και κάθε πακέτο με διακοσμητικές τοιχογραφίες περιέχει μία ποικιλία από μεγάλα και μικρά σχέδια όπως περιγράφονται στο ενημερωτικό φυλλάδιο του πακέτου.

Τα διακοσμητικά μοτίβα πλαισίου WALLIES προσδίδουν μία εντελώς νέα σημασία στις μπορντούρες ταπετσαρίας. Ακριβώς όπως τα διακοσμητικά μοτίβα WALLIES, τα μοτίβα μπορντούρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε λεία, επίπεδη επιφάνεια – και όχι μόνο στους τοίχους! Μεταμορφώστε ένα παλιό έπιπλο, επενδύστε το πλαίσιο παραθύρου ή πόρτας, φτιάξτε ομοιόμορφες προσκλήσεις για πάρτι και τοποθετήστε φόντο ή διακοσμήστε κουτιά δώρου. Θα σας κατακτήσουν!

Τα φύλλα συσκευασίας και έργων της εταιρείας μας θα σας δώσουν ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα διακοσμητικά μοτίβα χαρτιού με κόλλα WALLIES, αλλά οι τρόποι χρήσης δεν περιορίζονται παρά μόνο όπου φτάνει η φαντασία σας!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

Κάντε κλίκ για να
δείτε τον κατάλογο online.
Καταστήματα ]  [ Συχνές Ερωτήσεις ]  [ Photo Gallery ]  [ Όροι Συναλλαγής ]  [ Επικοινωνία ] 


Έχετε κατάστημα και θέλετε να παρουσιάσετε τα Wallies;

Πάρτε μας τηλέφωνο στο 210 2925249 η στείλτε μας Email στην Διεύθυνση
info@wallies.gr
DecoArt
Hosting By Iphost.gr © 2016